logo
RNTV Live

Bani europeni pentru implementarea de proiecte în Prahova. Vezi pentru ce

sursa foto Prahova Business
Mihai Constantinescu

Bani europeni pentru implementarea de proiecte în Prahova. Vezi pentru ce

Prahova beneficiază de fonduri de la UE. Reprezentanţii Consiliului Judeţean Prahova au reuşit semnarea a şase contracte cu finanțare europeană, extrem de importante pentru prahoveni. Valoarea totală a lor este de peste 210 milioane de lei. 

Printre ele se numără şi cel de ,,Extindere, reabilitare , modernizare și recompartimentare Unitate de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești” și ,,Reabilitarea termică și creșterea eficienței energetice a Spitalului de Obstetrică Ginecologie Ploiești”.

Primul proiect are valoarea de 18.566.621 lei (cofinanțare:11.729.621 lei). Obiectivul este acela de îmbunătățire a calității îngrijirii spitalicești la nivelul Unității de Primiri Urgențe din cadrul SJU Ploiești, prin extindere și modernizare. Al doilea proiect din domeniul spitalicesc, cu o valoare de 7.035.215 lei (cofinanțare:140.704 lei) are ca obiectiv principal reabilitarea termică a Maternității din Ploiești.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor