logo
RNTV Live

Bani pentru localitățile afectate de inundații! VEZI înregistrarea ședinței de azi a Consiliului Județean

sedinta cj 30 iulie 2018
Ciprian Radu

Bani pentru localitățile afectate de inundații

Ședința de astăzi a Consiliului Județean Prahova a fost dedicată, în principal, unor rectificări de buget. 

 

De la bugetul de stat vin peste 14 milioane de lei care merg către nouă localități prahovene afectate de inundațiile din această vară.

Valoarea totală a pagubelor este dublă, peste 30 de milioane de lei, iar prioritate au zonele cu cele mai mari probleme: Bertea, Gornet, Gornet Cricov, Lapoș, Predeal Sărari, Drajna, Măgureni, Secăria și Valea Doftanei.

De asemenea, în cadrul ședinței de azi au fost aprobate trei proiecte de finanțare a unor obiective din raioanele Republicii Moldova cu care Prahova este înfrățită. Printre acestea, se află și două spitale.

Proiectele au trecut lejer, cu un singur vor împotrivă, al consilierului PNL Nicușor Răducanu, căruia suma de aproximativ 30.000 de euro pentru un proiect i s-a părut exagerată.

De altfel, la consilierul județean amintit, nici măcar nu este vorba despre sumele de bani cu care Prahova îi sprijină pe românii de peste Prut.

Este o chestiune de principiu, neînțeleasă nici măcar de colegii din partid, care au ținut să definească poziția grupului PNL ca fiind pentru consolidarea relațiilor cu Moldova.

 

Vezi, mai jos, înregistrarea ședinței de astăzi a Consiliului Județean Prahova.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor