logo
RNTV Live

Bărbat din Brebu, dispărut în Germania după ce șoferul unui autocar l-a abandonat pe traseu

barbat disparut in brebu
rnews

Un bărbat din localitatea prahoveană Brebu este de negăsit. Aceasta plecase la muncă în Anglia, când în autocar i s-a făcut rău. Șoferul autocarului a chemat ambulanța și și-a continuat drumul.

Acela a fost și ultimul moment când familia a pierdut legătura cu el. Potrivit informațiilor furnizate de către una dintre nepoatele băarbatului, acesta s-ar afla în Nurnberg Germania.

Iată mesajul postat de către aceasta pe rețelele de socializare

Unchiul meu a dispărut în data de 12.10.2018 in Nurnberg Germania.Trebuia sa ajunga in Anglia cu autocarul insa pe drum i s-a facut rau ,a fost luat cu ambulanta dus la un spital in Nurenberg, autocarul nu l-a asteptat si nici nu a anuntat la agentie.Am aflat ca si-a pierdut telefonul ,cardurile si o parte din acte de la cel care le-a gasit.Sper ca are pașaportul la el însă cred ca este în stare de șoc .
Am anuntat poliția, consulatul si am aflat în data de 15.10 era încă în Nurnberg dar nu am cum sa iau legatura cu el.
Va rog sa distribuiți,poate cineva îl vede si pot lua legătura cu el.
Atasat sunt si 2 poze una cu o stație de autobuz presupun (este ultima din telefonul lui făcută pe 11.10) si o amendă cu adresa poliției, poate ajuta la stabilirea unei zone din Nurnberg.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2129464367083817&set=pcb.2129464407083813&type=3&theater

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor