logo
RNTV Live

Baschet masculin: România, carne de tun și la Riga!

letonia - romania
Cristian Anghelescu

Baschet masculin: România, carne de tun și la Riga!

Naționala masculină de baschet a României a fost învinsă clar de formația Lituaniei, cu scorul de 97-64, aseară, la turneul internațional de la Riga (Letonia).

Pentru tricolori au marcat Radu Paliciuc — 15 puncte (3×3), Vlad Moldoveanu — 15 puncte (2×3), Octavian Popa-Calotă — 15 puncte, Andrei Mandache — 8 puncte (2×3), Emanuel Cățe — 5 puncte, Nandor Kuti — 3 puncte (1×3), Titus Nicoară — 2 p, Rolland Torok — 1 punct.

Pentru baltici au înscris: Jonas Valanciunas 16 puncte, Mindaugas Kuzminskas 15, Lukas Lekavicius 14, Eimantas Bendzius 11, Arturas Milaknis 10, Mantas Kalnietis 9, Martynas Gecevicius 8, Edgaras Ulanovas 6, Arturas Gudaitis 4, Evaldas Kairys 2, Donatas Motiejunas 2.

Următorul meci al României va fi contra Letoniei, mâine, de la ora 19:30.

Urmează meciurile din Campionatul European

După meciurile de verificare din Letonia, ”vulturii” vor reveni în țară în data de 21 august. Ei vor intra în linie dreaptă cu pregătirile de la Cluj-Napoca. Naționala României participă după o absență de trei decenii la Campionatul European. Tricolorii vor evolua în Grupa C a FIBA Eurobasket 2017, alături de campioana en titre, Spania! Dar și de Croația, Cehia, Ungaria și Muntenegru, la Cluj-Napoca, în perioada 1-7 septembrie.

În prima decadă a lunii august, România a participat la un puternic turneu la Patras (Grecia), fiind surclasată de echipa țării gazdă cu 106-48 și de Ucraina cu 91-57!

La ce ar trebui să ne așteptăm peste nici două săptămâni? Cel mai probabil la niște rezultate dezastruoase! Nimic nou!

sursa: delfi.lt

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor