logo
RNTV Live

Baschetul revine în atenția oficialilor de la CSM!

promovare
Cristian Anghelescu

Baschetul revine în atenția oficialilor de la CSM!

Odată cu noile măsuri survenite la nivelul Clubului Sportiv Municipal, sportul revine în prim-planul atenției factorilor de decizie.

Conștienți că toată mascarada din ultimul an nu a făcut decât rău – în lipsa unei legislații coerente – oamenii cu funcții din Consiliul Local și-au dat mâna și au admis evidența!

Ploieștiul va avea, din nou, sub egida CSM, echipe de baschet, handbal și fotbal, prima “norocoasă” fiind secția de baschet masculin!

Astfel, odată cu implicarea lui Silviu Crângașu, consilierul pe probleme de sport al primarului Adrian Dobre, astăzi s-a luat decizia ca echipa masculină de baschet a CSM să fie înscrisă în campionatul național Liga A! Adică, mai precis, acolo de unde s-a plecat în urmă cu doi ani! Și, după numai un sezon, având susținerea și girul profesional al baschetbalistului Cătălin Burlacu, se și reușea promovarea! După un turneu final găzduit de Ploiești și câștigat en-fanfare!

Între “a fost” și “va fi” la CSM!

Ce a fost, a fost… Ambițiile și orgoliile prostești au primat în detrimentul sprijinirii sportului. A trebuit să se dărâme totul pentru ca, după un an de derută, să se treacă la reconstrucție! Firește, așa se întâmplă mereu, oriunde, când apar în prim-plan oamenii care se și pricep să facă politica sportului. Și nu doar să-i sugă seva și astfel să-l sugrume!

Rămâne să vedem cum se poate clădi printre dărâmături, dar important este, la acest moment, că se dorește ceva! Că luptele prostești pentru a ieși în față, cu orice preț, chiar pot înceta!

Cert este că sunt destui oameni de calitate și în această administrație care au arătat, nu o dată, fața hidoasă a implicării politicului.

Lăsând de la ei, chiar și câte puțin, se poate demonstra că acest oraș poate avea normalitate! Chiar și în domeniul sportului, unul atât de oprimat în ultimele 12 luni!

Primarul Dobre, viceprimarul Ganea, ceilalți consilieri de-a stânga și de-a dreapta eșichierului politic au rămas datori ploieștenilor în acest domeniu… Și, beneficiind de prerogativele ordonanței de urgență care permite administrațiilor locale alocarea până la 5% din buget către sport, chiar pot ajuta acest segment social.

Important este să se dorească! Iar semnalele sunt pozitive, cel puțin la acest moment!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor