Bogaţii planetei îşi potolesc setea cu apă din România. Cum a ajuns „apa dacilor” fiţă printre străini

Şi-au dat seama de potenţialul zonei, iar acum fac bani pe bandă rulantă vânzând…apă. Mai mulţi oameni de afaceri au pus bazele unei afaceri vânzând o apă cu totul specială care se găseşte doar la noi în ţară, mai exact în Munţii Dognecei din Caraş. Apă are aur şi argint, iar localnicii spun că are proprietăţi miraculoase.

Apă dacilor, cum mai este numită, potoleşti setea bogaţilor din staţiunile de lux din Europa, din hotelurile de cinci stele din Dubai dar şi a magnaţilor chinezi. Lichidul cu aur şi argint izvorăşte din Munţii Dognecei din Caraş şi se vinde cu 25 de euro sticla.

Apa a fost testată de Institutul International pentru Gust şi Calitate Bruxelles care a notat-o cu cea mai înaltă distincţie: trei stele de aur.

sursa http://www.digi24.ro/stiri/economie/consumatori/apa-dacilor-un-lux-apreciat-din-franta-pana-in-china-cat-costa-o-sticla-679950

sursa foto DZR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cea mai tare petrecere pentru copii va avea loc la Ploiești....

Spectacol de excepție la Ploiești. Un balon cu aer cald îi va duce pe toți copiii într-o călătorie prin toată lumea. Cel mai noi concept...