Bogdan Despescu prezintă raportul în cazul polițistului pedofil

lift/ sursă foto stirileprotv.ro

Se caută vinovații printre hârtii

Bogdan Despescu, Șeful Poliției Române, a fost chemat astăzi la sediul Guvernului pentru a prezenta raportul solicitat de premierul Mihai Tudose în cazul polițistului pedofil.

„Am solicitat de luni un raport oficial, dacă e să judecăm ca nişte oameni normali, eu cred ca dacă eram ministru de Interne îi dădeam pe toţi afară, era de înţeles că sub imperiul furiei.(….) Dacă ai trecut de momentul ăla începi să devii raţional. Am cerut doamnei ministru de luni un raport oficial, a venit azi domnul Despescu, iar lucrurile sunt complicate. I-am cerut lui Despescu sa vină cu două tipuri de rezultate: responsabilii, care să fie deferiţi justiţiei, de la colegii de tură, care două zile au stat cu poza în buzunar şi nu au fost în stare să îşi cunoască colegul şi până la şefii ierarhici care trebuiau să ştie că respectivul a mai fost anchetat. Ăştia trebuiau primii daţi afară, nu am zis că nu il dau afară (n.r.: pe şeful Poliţiei Române Bogdan Despescu), dar să vedem cu ce vine, că cineva trebuia să pună în practică raportul. Alte măsuri-cum facem să redăm încrederea în poliţie, nu sunt toţi sfinţi, dar nu toată poliţia trebuie blamată”, a declarat premierul Mihai Tudose, la Antena 3.

Rezolvarea problemei în 10 minute

Potrivit mediafax.ro, discuția dintre cei doi nu a durat mai mult de 10 minute.

Şeful Executivului a afirmat că va face public raportul pe care îl va primi, iar dacă acesta nu va fi finalizat în termenul dat, de şapte zile, va discuta cu viitorul şef al Poliţiei.

Sursa:

http://www.mediafax.ro/social/breaking-seful-politiei-romane-ii-prezinta-lui-mihai-tudose-raportul-solicitat-in-cazul-politistului-pedofil-16925396

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here