logo
RNTV Live

Bucurie în mișcare! Caravana “Jocurile copilăriei” vine la Ploiești!

bucurie
Ciprian Radu

Programul “Bucurie în mișcare”, la care Republika News este partener media, ajunge la Ploiești. Platforma este adresată copiilor în special, dar și persoanelor de toate vârstele.

În zilele de 19, 20 și 21 mai, la Parcul Tineretului (Sala Sporturilor), vor fi organizate jocuri, concursuri, ateliere pentru cei mici, dansuri, un cros la care poate participa toată lumea, pe categorii de vârstă, cursuri de yoga pentru copii și multe, multe altele.

bucurie_2Copiii se vor putea bucura din nou de cele mai frumoase jocuri în aer liber, cum sunt Țară, țară vrem ostași!, Rațele și vânătorii, Sticluța cu otravă,  Mațele  încurcate,  123  la  perete  stai!,  Elasticul,  Baba  oarbă,  Țările,  Lapte gros, etc.

Vor fi amenajate mai multe zone de activități: Zona  cu  activități  creative  și  de  îndemânare;  zona concursurilor și jocurilor sportive diverse (fotbal, baschet, volei), zona cu jocuri și concursuri pentru copii și familie (badminton, tir cu arcul, sărituri în saci, baby basket, popice, limbo dance, fotbal target, ski pe asfalt şi slow biking).

De asemenea, copiii vor putea merge la diverse ateliere, dar și la zona cu bunătăți!

Totodată, va fi amenajat Bazarul Copiilor, un spațiu special în care tot copiii vor putea vinde și achiziționa jucării, cărți sau hăinuțe.

Proba de rezistență va fi crosul “Bucurie în mișcare”, pe categorii de vârstă, începând cu 3 ani.

La  scena  principală,  vor avea  loc  mai  multe  tipuri  de  demonstrații  sportive  și artistice: dans modern, popular, latino pentru copii si adulți, fitness, zumba, aerobic, balet, muzică, și teatru, iar în celalalte zone ale festivalului vor avea loc demonstrații și ateliere de arte marțiale, nirvana fitness, yoga pentru copii, carturi.

Organizatorii, sponsorii şi partenerii au pregătit sute de premii și surprize: diplome, medalii, tricouri, bandane, șepci, mingi de fotbal, baloane, brățăr și pedometre.

1 milion de secunde de mișcare

În cadrul “Bucurie în Mișcare Ploiești”, organizat de Asociația Start Now, toți cei care au luat parte la provocarea “1 milion de secunde de mișcare” pot să primească una din cele 20.000 de brățări  #IubescMișcarea.

„1  Milion  de  secunde  de  mișcare”  este  provocarea  lansată  în  cadrul  proiectului „Bucurie în Mișcare România”. Fiecare participant poate contribui la realizarea țintei finale, de 1 milion de secunde, postând pe platforma Facebook, cu ajutorul unei aplicații dedicate, un video scurt în care el, un prieten sau un membru al  familiei face mișcare. Regulamentul este prezentat pe pagina  oficială  Bucurie  în  Mișcare  (www.bucurieinmiscare.ro)  sau  pe  pagina  oficială  de Facebook (www.facebook.com/BucurieInMiscareRomania).

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor