logo
RNTV Live

Căderea de grindină, reclamată de un prahovean la OPC

vreme severă în Prahova cu grindina si vijelii
Mihai Constantinescu

Un prahovean a reclamat la OPC…căderea de grindină

Când nu poţi lupta singur, ceri ajutor. Aşa a făcut şi un prahovean care a cerut ajutorul Comisariatului Județean de Protecția Consumatorului să i se facă dreptate. În urma furtunilor din ultima perioadă, acesta s-a ales cu o parte din culturi distruse de grindină. Poate că nu s-ar fi supărat atât de tare pe natură dacă judeţul nostru nu ar fi fost dotat cu sistem antigrindină. Culmea, acesta nu a fost folosit.

Căderea de grindină, reclamată de un prahovean la OPC. Acesta nu este singurul prahovean care se plânge de pagubele provocate fenomenele meteorologice,

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/supermarket-ul-profi-isi-bate-joc/

„Locuiesc în Lipăneşti. Azi la ora 15.30 (luni, 24 iulie) a început potopul cu grindină şi a ținut până la ora 16.20 după care a plouat liniștit. Aș folosi cuvinte obscene pentru aleșii și scursurile care sunt în subordinea lor începând cu forurile cele mai înalte de la judeţ până la cele de la Boldeşti-Scăeni, pentru că în intervalul orar menționat, cât a bătut piatra (grindina) nu a fost trasă nici o rachetă antigrindină. Când norii s-au îndreptat spre Boldești, în jur de ora 17.00, de la Seciu, instalaţia LR R102 a tras două rafale. Chiar e strigător la cer atâta nesimţire și batjocură. Cine ne despăgubește pentru culturile distruse. Aceste rachete sunt cumpărate de cetățenii din Boldești și Valea sau din banii tuturor contribuabililor?”

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/apa-minerala-retrasa-de-la-vanzare/

Un alt prahovean a semnalat inspectorilor CJPC absența rachetelor antigrindină în perioada în care s-au înregistrat fenomene meteo extreme.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanes.ro

sursa Observator tv

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor