logo
RNTV Live

Cadou de la Ţiriac!  

siii
Cristian Anghelescu

Sportivii Marius Copil (109 ATP) şi Sorana Cîrstea (64 WTA) au primit wild-card-uri pe tablourile principale de simplu ale turneului de la Madrid (Spania) competiţie organziată de Ion Ţiriac şi dotată cu premii în valoare totală de 5.439.350 de euro.

Sfertfinalistă anul trecut la competiţia de categorie Premier Mandatory, Sorana Cîrstea a evoluat atunci tot cu un wild card pe tabloul principal şi a fost învinsă, scor 4-6, 6-3, 6-3, de Dominika Cibulkova (Slovacia). Marius Copil nu a participat anul trecut la turneul de 1.000 de puncte de la Madrid.

O altă sportivă din România, Ana Bogdan, ocupanta locului 111 în clasamentul WTA, a primit o invitaţie pe taboul calificărilor turneului de la Madrid. Mutua Open va avea loc în perioada 5-14 mai, la Madrid.

Pe taboul principal de simplu se mai regăsesc Simona Halep, locul 4 WTA, campioană en-titre, Irina-Camelia Begu, locul 29 WTA, sfertfinalistă, la rândul său anul trecut, şi Monica Niculescu, locul 48 WTA.

sursa: prosport

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor