logo
RNTV Live

Cadou sau recompensă? Rosal a cărat uscăturile de la Poliția Locală. Pe vorbe

rosal la pol locala1
rnews

Cadou sau recompensă

Mâine, 15 martie, are loc la sediul Poliției Locale Ploiești ședința Autorității Teritoriale de Ordine Publică. Și pentru că o să aibă parte de oaspeți, Poliția Locală s-a pus pe curățenie.

Din fericire au primit și un ajutor din partea ROSAL-ului care a trimis o mașină să ajute la înfrumusețarea zonei.

Pentru a vedea despre ce este vorba, reporterii Republika News au sunat la RASP pentru a cere un punct directorului Raul Petrescu. Acesta a promis că va reveni cu un răspuns.
Cum era și firesc l-am sunat pe Adrian Vaida, directorul Poliției Locale pentru a ne lămuri despre mașina ROSAL din curtea instituției.

”Nu am dat comandă. Au venit doar și au ridicat gunoiul menajer. Curățenia au făcut-o angajații instituției. S-au strâns frunze, gunoi… Și s-au umplut pubelele pentru că e mai mult decât facem de obicei și au venit și au ridicat… Că aveam crengi, aveam alte…Deci nu facem lucruri de genul ăsta, avem oameni… N-am nicio treabă cu nimeni, niciun patri-pris și asta e. Acesta este motivul pentru care a venit mașina, a fost o camionetă, un camion. Pubelele erau pline cu crengi, frunze… Acesta este singura problemă care a fost și trebuie să aveți garanția că ceea ce vă spun eu este adevărat.”

O fi nu o fi cu parti-pris-uri, uite așa ROSALUL încasează din banii ploieștenilor ca să nu se împiedice cineva de vreo … uscătură prin curtea Poliției Locale.

Poate că acest ”cadou” făcut de directorul ROSAL către directorul Poliției Locale poate reprezintă o formă de recompensare pentru că firma Service Team Birotica a directorului ROSAL are contract cu Poliția Locală. Așa că între prieteni, ce mai e o mașină de transportat crengi uscate?

Vom reveni cu amânunte despre contractele amintite.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor