logo
RNTV Live

Călătoreşti cu trenul? CFR Călători anunţă întârzieri şi curse anulate din cauza vremii nefavorabile

sursa foto Kmkz
Mihai Constantinescu

Curse anulate din cauza vremii nefavorabile şi multe întârzieri

Călătoreşti cu trenul? CFR Călători anunţă întârzieri şi curse anulate din cauza vremii nefavorabile.

CFR Călători a anunţat pe site-ul oficial că, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, a fenomenului de chiciură de la nivelul firelor de contact, a elementelor de infrastructură și a materialului rulant, trenurile de la București Nord la Constanța, Craiova, Galați, Ploiești și retur circulă cu întârzieri.

Mai mult, mai multe trenuri au fost anulate în această dimineaţă. Reprezentanţii CFR Călătri au expliocat că decizia a fost luată ăentru că între Ciulnița și Constanța nu poate fi utilizată tracțiunea cu locomotive electrice.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/toate-autoturismele-din-ploiesti-s-au-transformat-in-seifuri-greu-de-spart-totul-este-inghetat/

Iată lista trenurilor anulatei:

⚠IR 1581, IR 1582, IR 1587 și IR 1588 București Nord – Constanța și retur,
⚠R 8212 Constanța – Fetesti,
⚠R 8011 București Obor – Fetesti,
⚠R 8012 Ciulnița – București Obor,
⚠R 8002 și R 8003 Constanța – Bucureștilor Obor și retur, iar pasagerii vor fi preluați de restul trenurilor din grafice.

În zonele unde este necesar, se intervine cu utilaje și cu locomotive Diesel iar călătorii vor fi preluați spre destinații cu trenuri din graficele de circulație sau cu trenuri suplimentare.

sursa CFR Călători

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor