logo
RNTV Live

Calificare ratată pentru echipa U-17 a Petrosportului

ovidiu petrosport u-17
Cristian Anghelescu

Calificare ratată pentru echipa U-17 a Petrosportului

În această după-amiază, la Ovidiu, s-a jucat meciul dintre echipele U-17 ale FC Viitorul Constanța și Petrosport Ploiești, partidă contând pentru sferturile de finală ale Cupei României.

Singurul gol al primului mitan a fost reușit de către DUMITRESCU (2), mijlocașul de travaliu al dobrogenilor, perfect angajat de către Matiș, șutând fără speranțe pentru goal-keeperul Petrosportului: 1-0!

Petrosport a fost extrem de aproape să egaleze în penultimul minut al primei reprize dar Costache, singur la 14 metri, nu a fructificat pasa de manual a lui Nițescu iar balonul șutat precipitat a ocolit de puțin butul drept!

Unii cu joaca, ceilalți cu golurile!

Și în repriza secundă am notat o mare ocazie de gol pentru trupa ploieșteană, Tiberiu Nițescu (47) – fratele lui Mihai, fotbalistul Petrolului! – trimițând în bară balonul șutat din lovitură liberă directă de la 17 metri!

În minutul 50, după o centrare perfectă a lui Nițescu, Oncioiu a șutat de la 8 metri în brațele portarului! Un minut mai târziu am asistat la o nouă ocazie incredibilă a lui Costache, vârful Petrosportului – excelent angajat de către același Nițescu, omul meciului! – a pătruns singur cu portarul, până la 14 metri, dar a șutat slab, mingea ocolind butul stâng!

Cu toată echipa în jumătatea adversă, urmărind să egaleze, elevii lui Cojocaru au neglijat faza defensivă iar noul intrat, BODIȘTEANU (74), a speculat momentul: 2-0!

În ultimul minut, MATIȘ a reușit și el să marcheze după un assist de calitate venit de la Negrean: 3-0!

Echipele folosite

Viitorul Constanța: Șerban – Georgescu, Sârbu, Vlad, Trucă – Călin, Negrean (cpt), Matiș, Dumitrescu – Pârnău, Vultur. Au mai jucat: Mălăele, Bodișteanu, R. Voicu, Neagu și Bileca. Antrenor: Constantin Fălină.

Petrosport Ploiești: Balbarău – Badiu, Petre, Pândaru, Nicolae – Drăgoi (cpt), Amariei, Nițescu, Oncioiu – Costache, Stancu. Au mai evoluat: C. Voicu, Goroneanu, Marin, Tatu și Savu. Antrenor: Iulian Cojocaru.

O nouă aventură, sezonul viitor!

Astfel, după victoriile cu Steagu Roșu Brașov (3-2) și Dinamo București (2-1) în urma cărora au acces în această fază a Cupei României, elevii lui Iulian Cojocaru s-au recunoscut învinși în fața uneia dintre cele mai redutabile echipe din Academia lui Hagi. Trupă care, în urma victoriei la scor de forfait, s-a calificat în semifinalele popularei competiții.

În deschidere, echipa de U-19 a Viitorului a învins cu 9-0 (!) pe CSS Slatina.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor