Calificare ratată pentru echipa U-17 a Petrosportului

ovidiu petrosport u-17

Calificare ratată pentru echipa U-17 a Petrosportului

În această după-amiază, la Ovidiu, s-a jucat meciul dintre echipele U-17 ale FC Viitorul Constanța și Petrosport Ploiești, partidă contând pentru sferturile de finală ale Cupei României.

Singurul gol al primului mitan a fost reușit de către DUMITRESCU (2), mijlocașul de travaliu al dobrogenilor, perfect angajat de către Matiș, șutând fără speranțe pentru goal-keeperul Petrosportului: 1-0!

Petrosport a fost extrem de aproape să egaleze în penultimul minut al primei reprize dar Costache, singur la 14 metri, nu a fructificat pasa de manual a lui Nițescu iar balonul șutat precipitat a ocolit de puțin butul drept!

Unii cu joaca, ceilalți cu golurile!

Și în repriza secundă am notat o mare ocazie de gol pentru trupa ploieșteană, Tiberiu Nițescu (47) – fratele lui Mihai, fotbalistul Petrolului! – trimițând în bară balonul șutat din lovitură liberă directă de la 17 metri!

În minutul 50, după o centrare perfectă a lui Nițescu, Oncioiu a șutat de la 8 metri în brațele portarului! Un minut mai târziu am asistat la o nouă ocazie incredibilă a lui Costache, vârful Petrosportului – excelent angajat de către același Nițescu, omul meciului! – a pătruns singur cu portarul, până la 14 metri, dar a șutat slab, mingea ocolind butul stâng!

Cu toată echipa în jumătatea adversă, urmărind să egaleze, elevii lui Cojocaru au neglijat faza defensivă iar noul intrat, BODIȘTEANU (74), a speculat momentul: 2-0!

În ultimul minut, MATIȘ a reușit și el să marcheze după un assist de calitate venit de la Negrean: 3-0!

Echipele folosite

Viitorul Constanța: Șerban – Georgescu, Sârbu, Vlad, Trucă – Călin, Negrean (cpt), Matiș, Dumitrescu – Pârnău, Vultur. Au mai jucat: Mălăele, Bodișteanu, R. Voicu, Neagu și Bileca. Antrenor: Constantin Fălină.

Petrosport Ploiești: Balbarău – Badiu, Petre, Pândaru, Nicolae – Drăgoi (cpt), Amariei, Nițescu, Oncioiu – Costache, Stancu. Au mai evoluat: C. Voicu, Goroneanu, Marin, Tatu și Savu. Antrenor: Iulian Cojocaru.

O nouă aventură, sezonul viitor!

Astfel, după victoriile cu Steagu Roșu Brașov (3-2) și Dinamo București (2-1) în urma cărora au acces în această fază a Cupei României, elevii lui Iulian Cojocaru s-au recunoscut învinși în fața uneia dintre cele mai redutabile echipe din Academia lui Hagi. Trupă care, în urma victoriei la scor de forfait, s-a calificat în semifinalele popularei competiții.

În deschidere, echipa de U-19 a Viitorului a învins cu 9-0 (!) pe CSS Slatina.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cea mai tare petrecere pentru copii va avea loc la Ploiești....

Spectacol de excepție la Ploiești. Un balon cu aer cald îi va duce pe toți copiii într-o călătorie prin toată lumea. Cel mai noi concept...