Cameron România, Uztel şi Iatsa SA fac angajări. Vezi listele complete cu locurile de muncă disponibile în Ploieşti, Câmpina şi Vălenii de Munte

angajări

Cameron România, Uztel şi Iatsa SA fac angajări. Vezi listele complete cu locurile de muncă disponibile în Ploieşti, Câmpina şi Vălenii de Munte

AJOFM Prahova a actualizat listele cu locurile de muncă disponibile săptămâna aceasta în Ploieşti, Câmpina şi Vălenii de Munte. Printre angajatori se numără şi Cameron România, Uztel şi Iatsa SA.

Pentru zona Vălenii de Munte sunt disponibile 241 de locuri de muncă. Angajatorii caută, printre altele, manipulanţi marfă, tehnicieni asigurarea calităţii sau fasonatori mecanici. În ceea ce priveşte studiile, sunt căutate persoane fie cu şcoală profesională, cu liceu ori cu studii generale sau superioare. Pentru cele mai multe locuri de muncă sunt oferite şi tichete de masă.

Iată mai jos lista locurilor de muncă pentru zona Vălenii de Munte

LMV Valenii de Munte 25.01.2019

În Câmpina sunt disponibile 576 locuri de muncă. Se caută agenţi de securitate sau de vânzări, ambalatori manuali, bucătari şi chiar asistent medical generalist debutant, Pentru unele locuri de muncă se cere vechime în domeniu sau autorizatie. Unii angajatori asigură transport gratuit şi tichete de masă.

Iată mai jos lista locurilor de muncă disponibile în Câmpina:

LMV Campina 25.01.2019

În Ploieşti sunt disponibile 517 locuri de muncă. Se caută vopsitori industriali, zugravi, sudori, sablatori, etc. Unii angajatori doresc de la viitorii salariaţi să cunoască limba germană sau engleză şi să aibă abilităţi de operare PC.

Iată mai jos lista locurilor de muncă:

LMV PLOIESTI 25.01.2018

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here