logo
RNTV Live

Campania “Tu pui suflet, noi punem masa” a ajuns la final

Campania_tu_pui_suflet_noi_punem_masa_AFI-Ploiesti
Mihai Constantinescu

 Ploieştenii au ajutat cu gânduri bune, iar AFI Ploieşti a înveselit sărbătorile celor mai puțin norocoși

 Cea mai frumoasă campanie de Paşte ,”Tu pui suflet, noi punem masa”, organizată de AFI Ploieşti, a ajuns la final, iar rezultatele sunt pe măsura așteptărilor. AFI Ploieşti şi clienții săi au reuşit să aducă bucuria sărbătorilor pascale în sufletele mai multor persoane greu încercate de soartă. Au pictat zâmbete pe chipurilor celor care se află în grija Centrului Social de Urgenţă pentru Persoanele fără Adăpost și le-au oferit bucuria unor sărbători luminate, așa cum merită să aibă.

Săptămâna trecută, ploieştenii au avut ocazia să noteze gândurile bune pe care voiau sa le transmită oamenilor fără adăpost pe un panou special amplasat în incinta mall-ului, dar și pe pagina de Facebook AFI Ploiești. Astfel, pe data de 3 aprilie, peste 100 de gânduri bune au ajuns la oamenii care aveau atâta nevoie de ele. Mesagerii au fost reprezentanții AFI Ploiești, alături de Familia AFI Ploiești, care le-au dus panoul cu mesaje, dar și alte surprize: pachete cu bunătăți de Paște pregătite de CORA și multe alte daruri. 70 de persoane de la Centrul Social de Urgență pentru Persoane fără Adăpost au avut, astfel, parte de bucuria și promisiunea unor sărbători mai bune.

Prin campania “Tu pui suflet, noi punem masa”, AFI Ploieşti şi clienţii săi şi-au unit forţele pentru a transforma sărbătorile de Paşte din acest an într-o amintire frumoasă pentru cei care sunt mai puțin norocoși. Pentru că fiecare dintre dintre noi merităm să avem un Paște fericit!

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor