logo
RNTV Live

Campanie republikanews.ro:”Dă-te mare cu copilul tău. Merită!”

Raluca Eparu

E timpul pentru colinde şi serbări şcolare. Suntem siguri că micuţul tău este aşa de talentat încât îţi vine să strigi asta în gura mare! Noi suntem de acord cu tine şi ne-am gândit să te ajutăm! Până la Crăciun vom arăta tuturor cât de talentaţi sunt copiii din Prahova! Filmează şi tu cu telefonul sau cu o cameră video poezia pe care o spune copilul tău la serbare sau un colind pe care îl cântă şi dă-te mare! Trimite-ne pe facebook în mesaj privat sau pe adresa office@republikanews.ro cu câteva cuvinte sau comentarii despre locul în care a fost făcută filmarea, numele copilului şi al unităţii şcolare şi noi le vom publica pe siteul republikanews.ro şi pe facebook. Copiii noştri merită toată aprecierea şi lauda!

Astăzi vă puteţi delecta cu corul de copii condus de profesorul Adela Dumitrache-Dumitru. Momentul s-a petrecut aseară la Cercul donatorilor, iar elevii au fost aplaudaţi frenetic de toţi cei prezenţi în sala Europa a Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor