logo
RNTV Live

Câmpina: Doi prahoveni, amendaţi după ce au luat cu maşina la ocazie

sursa foto Antena3
Mihai Constantinescu

Șoferii care efectuează activități de tip ,,taxi-pirat”, în atenția polițiștilor

Câmpina: Doi prahoveni, amendaţi după ce au luat cu maşina la ocazie.

Cel mai probabil s-au gândit că pot face ce vor cu maşina lor, însă s-au înşelat. Doi bărbaţi din Prahova au primit amenzi şi le-au fost reținute certificatele de înmatriculare şi plăcuţele de înmatriculare ale maşinilor, după ce au fost prinşi de către oamenii legii practicând taximetrie pirat.

Concret, polițiștii au depistat luni  în trafic un bărbat în vârstă de 65 ani din localitatea Brebu Mînăstirei, transportând trei pasageri, contra cost, pe ruta Câmpina-Brebu. Nu deţinea autorizaţie taxi.

În după-amiaza aceleiași zile, un alt prahovean în cârstă de 70 ani din comuna Șotriile, a fost identificat în timp ce transporta fără a deţine autorizaţie taxi, patru persoane pe ruta Câmpina-Şotrile, tot contra cost.

Ambii conducători auto au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1000 lei fiecare, precum și cu reținerea certificatului de înmatriculare şi a plăcuţelor de înmatriculare, în vederea suspendării dreptului de utilizare a vehiculului în cauză pe o perioadă de 6 luni.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor