logo
RNTV Live

În Câmpina se întâmplă minuni! Ce fac trei tineri pentru Maternitatea din oraş

În Câmpina se întâmplă minuni! Ce fac trei tineri pentru Maternitatea din oraş
Mihai Constantinescu

În Câmpina se întâmplă minuni! Ce fac trei tineri pentru Maternitatea din oraş este mai mult decât un gest de omenie.

Bunătatea are chipul lor: Serin Jemaa, Victor Țăpeanu și Vlad Basarabescu, a celor trei tineri actori care au pornit în turneu prin țară pentru a strânge fonduri pentru Maternitatea din Câmpina: „Poate odată, vom avea ca spectator un copil care s-a născut pentru că noi am donat banii”, spune unul dintre cei trei.

Pentru că cei trei încă mai cred într-o lume mai bună, au decis să pună bazele unui proiect. este vorba mai exact de „Cuibul artiștilor”, care, în mai puțin de doi ani, a reușit să bucure zeci de mii de spectatori din toată țara. Ceea ce-i deosebește de alte trupe de teatru independent este faptul că, în paralel, echipa din „Cuibul artiștilor”, se ocupă și de acte de caritate.

În primul lor turneu național, tinerii actori de la “Cuibul artiștilor” au ales să joace gratuit, cei care au dorit au putut face donaţii pentru echiparea cu aparatură performantă a Secției de Neonatologie din cadrul Spitalului Municipal Câmpina. Au strâns până acum în țară peste 17.000 lei, dar suma finală o vom cunoaște după ultimul spectacol, cel de la București.

„Noi nu ne pricepem la aparatura medicală, dar în momentul în care cei de la spital vor spune că duc lipsă de ceva anume, noi am venit cu bănuții. S-au strâns în jur de aproximativ 17.000 de lei, până în prezent” a adăugat Basarabescu.

Cuibul Artiștilor urmează să pornească într-un nou turneu, de data aceasta în 25 de orașe, scopul fiind unul similar, de a strânge fonduri pentru o altă cauză, deocamdată neidentificată.

sursa https://www.ziarulincomod.ro/trei-tineri-actori-strang-fonduri-pentru-maternitatea-din-campina-foto-video/

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor