logo
RNTV Live

“Când copilul plânge este clar că acolo e suferinţă!” Cum să ne creştem frumos copiii-Interviu video cu psihoterapeutul Gabriela Maalouf

Raluca Eparu

Ploieşteanca Gabriela Maalouf este specialist în cursuri de dezvoltare personală pentru copii şi părinţi şi expert în programare neurolingvistică. La atelierele ei menite să-i ajute pe oameni să înţeleagă viaţa cu frumuseţile ei, Gabriela le explică că părinte nu te naşti, că deyvoltarea emoţională nu e ceva spontan, că se învaţă şi că se îmbunătăţeşte în fiecare zi.

In urma cu doi ani, Gabriela a pornit un proiect personal foarte ambitios, Pro Education Academy, prin care dezvolta un concept inedit in care se pune accent atat pe dezvoltarea profesionala, cat si pe cea personala prin cursuri de formare acreditata. Cursurile de formare acreditata isi propun prin atingerea obiectivelor stabilite sa indeplineasca standarde inalte de educatie pentru adulti. Astfel, academia are o oferta educationala de cursuri variata in care se inscriu si un curs acreditat de consilier pentru dezvoltare personala, curs acreditat de formator, curs de public speaking etc. Prin cursurile de formare acreditata, participantii vor dobandi competentele necesare pentru a atinge excelenta profesionala.

Proiectul de suflet al Gabrielei ramane Atelierul de Parenting “ Ghidul Familiei Implinite”, in cadrul caruia ii ajuta pe parinti sa aiba o comunicare cat mai frumoasa cu copilul lor, considerand ca relatia parinte-copil este importanta in cresterea si dezvoltarea acestuia. Combinand diverse teorii specifice, a lansat in Romania teoria Parentingului Personalizat, plecand de la practica si ajungand la teorie. Participand la aceste ateliere, parintii isi vor gasi singuri calea spre o relatie benefica si eficienta in familie.

In prezent, Gabriela Maalouf este primul practician NLP din Romania care se specializeaza in programare neurolingvistica pentru copii si parinti, in Marea Britanie.

Mai multe despre Gabriela aici: http://gabrielamaalouf.ro/index.php/2016/07/20/gabriela-maalouf/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor