logo
RNTV Live

Cântăreț DECAPITAT în timpul unei plimbări cu ATV-ul. Noi detalii ale unei morți suspecte

politie noaptea atv decapitat
rnews

Decapitat de un lanț în timpul unei plimbări cu ATV-ul

Un bărbat în vârstă de 45 de ani din Iași a fost decapitat în timp ce se plimba cu ATV-ul. Bogdan Chiroacă este cântăreț și a fost găsit decedat în zona Bucium din Iași, potrivit digi24.ro. 

Povestea ia însă o altă turnură, deoarece proprietarul terenul unde a avut loc accidentul a fost bătut de trei bărbatți care purtau cagule pe cap, scrie Ziarul de Iași.

Corpul acestuia a fost decoperit de către proprietatul terenului din zonă.

Bogdan Chiroșcă era absolvent al Universității Tehnice și cânta în formatia Concert Band, una din formațiile cunoscute la evenimentele private din Iași.

Proprietarul terenului privat unde a avut loc accidentul a fost bătut joi seară, în jurul orei 23:00, de trei persoane care purtau cagule pe cap. El se afla într-un autoturism împreună cu soţia, iar cei trei mascaţi i-au lovit.

Când au intrat în casă, cei doi soți au găsit dezordine. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovire şi alte violenţe și îi caută pe cei trei suspecți.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor