logo
RNTV Live

Captură impresionantă de ţigări de contrabandă. Un bărbat, reţinut

tigarete de contrabanda
Mihai Constantinescu

Ţigarete de contrabandă, descoperite de poliţişti

Captură impresionantă de ţigări de contrabandă. Un bărbat, reţinut.

Oamenii legii din Iaţi au depistat în trafic un bărbat de 51 de ani din localitatea Moşna, județul Iaşi, în timp care transporta 50.000 de ţigarete de contrabandă cu un autoturism.

Potrivit Poliţiei Române, ţigareteşe au fost ridicate în vederea confiscării. De asemenea, autoturismul a fost indisponibilizat de poliţişti, în vederea continuării cercetărilor.

Lucrurile nu s-au oprit aici. Oamneii legii au efectuat şi o percheziţie domiciliară la un imobil din Iaşi, folosit de bărbatul de 51 de ani. Aici au fost descoperite 1.774.720 de ţigarete, susceptibile a proveni din contrandă. Țigaretele au fost ridicate de poliţişti în vederea confiscării.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, iar ieri , a fost prezentat instanţei de judecată, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt.

Vezi şi  https://portal.republikanews.ro/imagini-cum-a-fost-prins-hotul-cu-numere-de-bulgaria-care-a-pacalit-mai-multe-persoane-in-zona-garii-de-sud/?fbclid=IwAR10t-GGZJhXZoy0_–d2HbBEj6kTn_aREqH9xwGvtrsFCaF-XslDoQxwxI

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor