logo
RNTV Live

Caravana SMURD “Fii pregătit!” ajunge la Prahova. Unde va fi prezentă

lectii-prim-ajutor-1
Mihai Constantinescu

În orice clipă cineva drag ţie sau poate un necunoscut ar putea fi salvat de la moarte dacă i se acordă corect primul ajutor într-o situaţie de urgenţă. Acum ai ocazia să înveţi cum să faci acest lucru participând la Caravana SMURD”Fii pregătit!”care ajunge mâine la Ploiești. Va fi amplasată la Sala Sporturilor Olimpia, între 10.00 – 19.00.

O zi mai târziu, de instruire vor parte şi cetăţenii din Sinaia, Carvana fiind amplasată în parcul Ghica iar în data de 07 ajunge la Bușteni, pe strada Fântânii, tot între orele 10.00 – 19.00.

Caravana constă în deplasarea unui centru de formare mobil în care se vor organiza cursuri de instruire a populaţiei pentru acordarea de prim ajutor în situaţii de urgenţă, precum și prezentarea principalelor dezastre naturale care pot afecta România — cutremure, inundații, incendii — și modul în care populația se poate pregăti pentru a le face față.
Centrul mobil este construit pe structura unui tir, are o sală de şcolarizare cu o capacitate de 40 de persoane şi este dotat cu toate echipamentele medicale de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanţilor.
Cei care doresc să participe la cursurile organizate în Caravana SMURD “Fii pregătit!” se pot înscrie pe pagina de internet a Fundației pentru SMURD – http://fundatiapentrusmurd.ro/centrul-mobil-de-instruire-sm


sursa ISU Prahova

foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor