logo
RNTV Live

Care este destinația preferată pentru minivacanța de Sfânta Maria

Prahovenii, invitaţi să petreacă în stil mare ultima lună de vară. Evenimente nenumărate
Oana Stoica

Minivacanța de Sf Maria va fi petrecută la munte

Se apropie cu pași repezi minivacanța de Sfânta Maria. Așa că bugetarii s-au orientat din timp spre Valea Prahovei.

Conform Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova, gradul de ocupare în stațiunile de la poalele Bucegilor, depășește 80%.

Sinaia, Bușteni și Azuga rămân preferatele turiștilor, chiar dacă drumul până acolo le întinde nervii la maxim din cauza aglomerației de pe DN1.

Minivacanța vine cu tarife pentru toate buzunarele

Minivacanța de Sfânta Maria nu le va scoate prea mulți bani din buzunar turiștilor. Tarifele pleacă de la 300 de lei de persoană pentru patru nopți de cazare la o pensiune de 4 stele.

 

La stfel de prețuri, nu e de mirare că sunt multe pensiuni și hoteluri unde nu mai găsești nici un loc pentru 15 august.

Pentru cei mai pretențioși există și spații de cazare de lux. Aici, patru nopți de cazare, cu mic dejun inclus, pot depăși 1.000 de lei de persoană.

”Prahova rămâne o destinaţie de succes pentru românii care aleg să îşi petreacă aici vacanţele, înregistrându-se în prima jumătate a acestui an o creştere uşoara de peste 2% a turiştilor în judeţ”, susţin reprezentanții Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova. 

Despre altă destinații turistice din Prahova, citește aici: 

https://portal.republikanews.ro/valea-doftanei-statiune-turistica-500-de-locuri-de-cazare-video/

și

https://portal.republikanews.ro/baicoi-statiune-balneo-climaterica-lacul-cu-namol-miraculor-ii-va-conferi-acest-statut/

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor