logo
RNTV Live

Care sunt cele mai populare locuri pentru petrecerea timpului liber printre elevii chiulangii, din Ploieşti. Este incredibil unde au fost găsiţi de către oamenii legii

Care sunt cele mai populare locuri pentru petrecerea timpului liber printre elevii chiulangii din Ploieşti. Este incredibil unde au fost găsiţi de către oamenii legii
Mihai Constantinescu

Unde chiulesc elevii prahoveni

Cele mai populare locuri pentru petrecerea timpului liber printre elevii chiulangii, din Ploieşti, sunt sălile de pariuri sportive și jocuri de noroc. Descoperirea a fost făcută de mai mulţi poliţişti, în cadrul acţiunilor organizate cu ocazia SĂPTÂMÂNII PREVENIRII CRIMINALITĂȚII care a debutat ieri.

Cu această ocazie barurile, terasele, sălile de jocuri de noroc și pariuri sportive au fost periate de oamenii legii.  În total au fost controlaţi 31 de agenți economici. Au legitimat 151 de persoane și au controlat 91 de autovehicule. Pentru neregulile depistate, au aplicat 32 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 11.400 de lei.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/vesti-proaste-pentru-fumatori-tigarile-au-fost-scumpite-vezi-noua-lista-de-preturi/

Echipele de polițiști au identificat 52 de elevi care absentau nemotivat de la orele de curs. De data aceasta nu şi-au mai putut motiva absenţele cu scuzele obişnuite. Poliţiştii au dat totul în vileag. Reprezentanţii unităţilor de învățământ au aflat totul.

Minorii depistați fumând sau aflându-se în sălile pariuri sportive și jocuri de noroc au fost sancționați contravențional.

Traşi la răspundere au fost şi agenții economici, care nu ar fi trebuit să permită accesul minorilor în incintă. A fost informat Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, spre a dispune măsuri sancționatorii în consecință.

La acţiuni au participat aproximativ 100 de poliţişti.

Nu numai polițiștii ploieșteni au avut în vedere aceste aspecte, acțiuni similare fiind organizate la nivelul subunităților de poliție din întregul județ.

Totodată, polițiștii au organizat și activități cu caracter informativ în rândul elevilor, fiind vizați, cu precădere cei aflați în pragul vârstei la care începe răspunderea penală.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro.

sursa IJP Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor