logo
RNTV Live

Cartonas galben pentru primarul Adrian Dobre. La urmatorul, vom cere eliminarea !

Iulian-Maxim
Iulian Maxim

Ploiești– Magie cu bani,Feerie pentru o firmă șiPovești despre corectitudinea noului primar. Cam asta ar trebui să fie denumirea exactă a evenimentului din week-end-ul trecut.

În fapt, niște măscării (vezi Program) au costat 62.000 de euro. Iar Primăria Ploiești, prin generosul edil Adrian Dobre, a fost de acord să achite nota.

Asta, în condițiile în care bugetul local nu găsește resurse să plătească o mulțime de alte lucruri, mult mai importante.

S-au dat 278.000 de lei, evenimentul a fost prevăzut în bugetul aprobat în februarie 2016 și pentru că nu au avut loc Zilele Ploieștiului, valoarea evenimentului care a avut loc săptămâna trecută s-a cumulat cu valoarea Zilelor Ploieștiului. Suma a fost bugetată, aprobată de Consiliul Local”, a spus primarul Dobre, citat de republikanews.ro.

Zău, dle primar, am crezut că se va schimba ceva pe Bulevardul Republicii nr. 2 – 4, odată cu venirea dvs.

Țin să vă spun că sunt dezamăgit.

Pot să accept că, în lipsă de alte măsuri concrete și eficiente, ați vrut să dați ploieștenilor circ, pentru a uita că nu au și pâine.

Și mai înțeleg că partidul pune presiune pe dvs., ca să ridicați scorul electoral în perspectiva alegerilor parlamentare.

Dar municipiul are nevoie de cu totul altceva.

Uitați-vă la alte orașe care și-au rezolvat problemele de infrastructură, de trafic și de mediu.

Ce face Ploieștiul la aceste capitole? Vă las să vă dați singur răspunsul.

Dacă aveți așa de mulți bani și nu știți ce să faceți cu ei, vă invit să îi mai tocați pe o paranghelie. Eventual, puneți banii în baloane și dați-le drumul în văzduh…

Iulian Maxim

P. S. Ca să nu mă acuzați de partizanat politic, pentru că așa e la modă, vă reamintesc că nu am fost de acord cu tocarea banilor nici pe Zilele Orașului Ploiești, o afacere din care au avut de câștigat numai firmele care au primit pomana politică. Și știți și dvs. în ce condiții s-au dat și pe unde s-au mai scurs niște bănuți…

Citeste si pe…

www.max-media.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor