logo
RNTV Live

Cât a cheltuit Primăria Ploiești pe deplasări! Răspuns evaziv la întrebări directe

rnews

Primăria Ploiești a cheltuit o grămadă pe deplasări

Primăria Ploiești a alocat peste 250.000 de euro pentru deplasarea angajaților în țară sau în străinătate., în perioada iunie 2017-prezent.

Potrivit Ziarului Incomod, pentru deplasările interne a fost alocată suma de 787.915,16 lei, în timp ce pentru cele din străinătate a fost alocată suma de 369.179,79 lei.

Evident, nu doar valoarea totrală prezintă interes, ci, mai ales, modul în care au fost cheltuiți acești bani.

“Direcția de Comunicare a primăriei nu a dat curs solicitării integral și s-a limitat la a ne spune doar care au fost sumele alocate pentru ultimul an și date generice, cum ar fi că în deplasări au mers reprezentanții executivului, membri cabinetului primarului, angajați ai direcțiilor de specialitate ale municipalității, care au participat la o serie de întâlniri, manifestări culturale, seminarii, cursuri, etc.. Totodată, Direcția de Comunicare a precizat că în ceea ce privește deplasările în străinătate, pentru unele dintre acestea s-au alocat sume din bugetul proiectelor europene.

Rămâne totuși un mister cum a cheltuit concret primăria Ploiești peste 250.000 euro pentru aceste deplasări și care sunt persoanele care s-au bucurat de aceste plimbări”, notează Ziarul Incomod.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor