logo
RNTV Live

Câtă încrederea aveţi să lăsaţi maşina la spălătorie? Un angajat din Buşteni, beat şi fără permis a făcut ceva şocant

aparatul etilotest a fost de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Mihai Constantinescu

Lucrurile nu ar trebui să fie complicate la spălătoriile auto. Se duce maşina, cineva o spală, se plăteşte serviciul şi şoferul pleacă liniştit la treaba lui.

Nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi la o spălătorie din Buşteni, unde un angajat a sustras o maşină din curtea societăţii şi a făcut o tură prin preajmă. La câţiva metri de spălătorie a făcut însă accident. A lovit o maşină parcată şi a fugit de la locul accidentului. Oamenii legii au aflat de fapta acestuia de la proprietara maşinii avariate care a anunţat imediat la 112 despre producerea accidentului.

Tot poliţiştii au mai aflat că cel bănuit de sustragerea maşinii de la spălătoria auto era şi băut şi nici nu avea permis. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. Față de persoana bănuită a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore, iar duminică a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte, prilej cu care a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

sursa comunicat IJP Prahova

foto cu caracter ilustrativa

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor