logo
RNTV Live

Cătălin Burlacu a revenit la SCM Craiova!

re
Cristian Anghelescu

Baschetbalistul ploieștean Cătălin Burlacu, fără contract din momentul în care a fost obligat să renunțe la proiectul CSM Ploiești, a revenit la SCM-U Craiova, oficialii clubului din Bănie alegând o extremă de forță cu multă experiență care să facă un duo de calibru cu Darius Hargrove, o altă provocare imediată pentru trupa alb-albaștrilor, cei doi fiind componenți ai defunctei CSU Asesoft Ploiești.

Cum se știe, Cătălin Burlacu a părăsit clubul oltean pentru un proiect dorit ambiţios la Ploieşti, proiect de care s-a ales paful! Acum, după o tatonare asiduuă, antrenorul Vladimir Vuksanovic îl are din nou sub control iar visul clasării finale pe o poziție de play-off prinde contur.

Momentan, juveții se află pe locul IX în ierarhie, la două puncte de un loc între primele opt!

Cătălin va avea ocazia să re-debuteze la SCM-“U” miercuri, 28 decembrie, la Craiova, cu ocazia meciului cu BC Timişoara, echipă clasată acum pe locul șase, cu două puncte mai mult decât oltenii.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor