logo
RNTV Live

Cătălina Bozianu îl ia la întrebări pe ministrul Dezvoltării. Vezi mesajul deputatei PMP

Deputat PMP de Prahova, Cătălina Bozianu
Ciprian Radu

Cătălina Bozianu îl ia la întrebări pe ministrul Dezvoltării

Deputata PMP Cătălina Bozianu a anunțat că a trimis un set de 13 întrebări pentru ministrul Dezvoltării. Bozianu precizează că Guvernul nu trebuie lăsat să mintă opinia publică prin omisiune. 

“L-am luat la întrebări pe ministrul Dezvoltării și Administrației Publice, Paul Stănescu, apropiatul lui Liviu Dragnea.

Am depus, ieri, la secretariatul general al Camerei Deputaților, un set de 13 întrebări privitoare la stadiul realizării programului de guvernare în materie de investiții pentru dezvoltarea mediului rural. Atât la nivel național, cât și la nivelul județului Prahova. Întrebările vizează, în mod concret, extinderea rețelelor de apă și canalizare, investițiile în școli, în spitale sau în serviciile de cadastru.

Săptămânile viitoare, vor urma și alte seturi de întrebări.

Demersul meu se fundamentează pe convingerea că guvernanții nu trebuie lăsați să mintă opinia publică nici prin omisiune, și nici prin statistici triumfaliste, lipsite de acoperire în realitate.

Voi face publice, de aceea, toate răspunsurile pe care le voi primi de la ministrul Stănescu. Firește, cu criticile de rigoare..” – Cătălina Bozianu, deputat PMP.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor