logo
RNTV Live

Cătălina Bozianu, replici sincere pentru Viorica Dăncilă

dancila
rnews

Declarații Cătălina Bozianu, deputat PMP

Deputatul prahovean , Cătălina Bozianu, a avut o nouă reacție modul în care Viorica Dăncilă a ales să se laude cu asa-zisele realizări ale Guvernului, în timp ce inflația a explodat, iar contrucția autostrăzilor s-a oprit.

Întreaga declarație aici:

Am citit, vorba președintelui Iohannis, cu atenție și îngrijorare bilanțul triumfalist prezentat de d-na Viorica Dăncilă la împlinirea a șase luni de mandat. Mă așteptam ca, în afara laudelor de sine, cumva firești oricărui guvern, d-na Dăncilă să manifeste decenta minimă sinceritate de a menționa și nereușitele. Sau, măcar, să ne spună că mai sunt multe de făcut în câteva domenii-cheie. Îi menționez eu două, cu speranța că va înțelege că sinceritatea este mai credibilă decât triumfalismul: inflația, care a crescut alarmant în ultimul an, și realitatea crudă că, sub mandatul dumneaei, nu s-a construit niciun kilometru de autostradă.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor