logo
RNTV Live

Câteva case din Prahova, aproape puse la pâmânt de alunecările de teren. Astăzi primesc ajutor

alunecare tern scorteni
Mihai Constantinescu

Mobilizare pentru familiile a căror case au fost afectate de alunecările de teren

Câteva case din Prahova, aproape puse la pâmânt de alunecările de teren. Astăzi primesc ajutor 

Natura a fot nemiloasă cu mai multe familii din Prahova. Alunecările de teren din ultima perioadă le-a distrus casele ridicate cu multă trudă într-o viaţa de om.

Astăzi toate familiile afectate din judeţul nostru primesc ajutor.

Potrivit unui comunicat de presă al Prefeturii Prahova, ca urmare a hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Prahova din data de 31 martie și a aprobării de către Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale, în județul Prahova au fost repartizate 9 containere modulare pentru locuințe provizorii.

Astăzi, aceste containere vor fi distribuite beneficiarilor. Patru vor ajunge la Scorțeni, alte trei la Boldești Scăeni, una la Gornet și una la Predeal Sărari.

Toate aceste familii vor primi și ajutoare de urgență de la bugetul de stat pentru ca fiecare să întâmpine Paștele așa cum se cuvine.

Predarea acestor locuințe provizorii la Scorțeni se va face în prezența secretarului de stat din Ministerul Afacerilor interne, comisar șef de poliție Mihai-Dan Chirică și a președintelui Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale,  Dorin Sandu Voicu.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/lovitura-data-tuturor-pensionarilor-inainte-de-paste-sunt-lasati-fara-un-leu-in-portofele/

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/ploiestenii-si-campinenii-sunt-asteptati-la-bursa-generala-a-locurilor-de-munca-vezi-cand-si-unde/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor