logo
RNTV Live

FOTO/Cazurile limită când alimentarea cu energie electrică se opreşte în Prahova nu vor mai crea probleme. Ce soluţie a fost găsită

Vântul şi ninsoril pun stăpânire pe Prahova / sursă foto jurnalul.ro
Mihai Constantinescu

ISU Prahova, dotat cu echipament de ultimă generaţie

Cazurile limită când alimentarea cu energie electrică se opreşte în Prahova nu vor mai crea probleme. Ce soluţie a fost găsită.

Nu de puţine ori s-a întâmplat ca multe localităţi din Prahova să rămână fără alimentare cu energie electrică, pe mai multe ore sau chiar zile. Remedierea din teren a fost anevoioasă şi chiar imposibilă uneori din cauza vremii neprielnice .

Peste astfel de cazuri se va trece cu mult mai uşor de acum înainte.  ISU Prahova are de acum în dotare un echipament de ultimă generaţie. Este vorba despre un container suport logistic al intervenției pentru iluminat. Cu ajutorul lui se poate asigura alimentarea cu energie electrică pentru spitale, localități cu peste 200 de locuinte si alte obiective si institutii. Totodată, asigură iluminatul la locul intervenției, precum și furnizarea temporară a energiei electrice pentru localitîţi, în cazul eșecului rețelei publice de alimentare cu energie electrică.

Echipamentul a fost achiziționat în cadrul proiectului Multirisc finanțat prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/videoploiestiul-asa-cum-nu-l-ai-vazut-niciodata-a-ploiesti-timelapse/

sursa Facebook ISU Prahova

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor