logo
RNTV Live

Ce a declarat Răchită despre noul investitor al Petrolului

287696_287696_vivi_rachita
Cristian Anghelescu

Prezent în cadrul emisiunii cu profil sportiv “Ora exactă în sport” de la Sport.ro, fostul jucător, antrenor și manager al Petrolului, Valeriu Răchită, a răspuns celor câteva chestionari legate de echipa fanion a Ploieștiului.

Iată, succint, câteva dintre afirmațiile acestuia:

“Investitorul de care mă întrebați și de care s-a auzit că ar veni alături de Petrolul, în vară, are mai multe afaceri, atât în România cât și în Franța, iar deocamdată vrea ca numele să nu-i fie devoalat! Locuiește undeva în zona Corbeanca, așadar la margine de București!

Cert este că domnia sa a venit la Primărie, am purtat cu el o discuție iar eu l-am informat pe primarul Adrian Dobre, în calitate de consilier al acestuia. A afirmat că vrea să ducă Petrolul sus, unde de fapt îi este și locul, până la vârful fotbalului mare!

Imediat după această emisiune ne vom întâlni undeva în zona Bucureștiului urmând a pune pe hârtie proiectul legat de business-planul pe care-l vede aplicabil la echipă, în fapt cam tot ceea ce ar fi legat de planul de management. Firește, la deschiderea dânsului urmează să informăm cu ce ar trebui să participe și Consiliul Local pentru a participa la dezvoltarea acestei entități atât de iubite”, a conchis Răchită în urma provocărilor celor doi moderatori.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor