logo
RNTV Live

Ce faci dacă ai nevoie de o bicicletă? Evident, NU AŞA CEVA!/ FOTO

La Ploieşti o bicicletă poate fi "achiziţionată" în şapte minute/ sursa facebook
Mihai Constantinescu

Ce faci dacă ai nevoie de o bicicletă? La Ploieşti o bicicletă poate fi “achiziţionată” în şapte minute

Ce faci dacă ai nevoie de o bicicletă? Marea majoritate a cetăţenilor ar da fuga la magazin. Alţii ar prefera un site on-line de profil. Se scuteşte timp plus că livrările se fac, în aceste zile, foarte rapid.

Nu la fel s-a gândit şi un individ care a ales altă cale: să fure. Din păcate pentru hoţ totul a fost surprins de camerele de supraveghere de la blocul unde a fost dată lovitura. Mai mult imaginile au fost făcute publice pe Facebook.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/iti-place-sa-te-deplasezi-cu-bicicleta-ai-grija-unde-o-lasi-hotii-de-biciclete-imposibil-de-gasit/

Cel care a postat fotografiile cu “lovitura” susţine că totul a durat aproximativ şapte minute. Pe imagini se vede clar cum hoţul intră pe casa scării fără probleme. Este calm şi ia bicicleta ca şi cum ar fi fost a lui. Iese fără probleme din scara blocului şi îşi vede de drum.

Din păcate furturile de biciclete sunt la ordinea zilei, iar prinderea hoţilor este destul de anevoiasă.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/obisnuiesti-sa-te-deplasezi-cu-bicicleta-iata-ce-ti-se-poate-intampla/

sursa Facebook

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor