logo
RNTV Live

Ce se întâmplă în corp după ce bei cafea

femeie-bea-cafea-publimedia
rnews

Eşti curioasă cum acţionează cafeaua după ce ai consumat-o? Descoperă ce se întâmplă în corp după ce bei cafea şi care sunt beneficiile acestei băuturi care a cucerit toată lumea!

Iată ce se întâmplă în corp după ce bei cafea!

După 10 minute: Cofeina este absorbită în fluxul sanguin, bătăile inimii sunt mai accelerate şi determină o creştere a tensiunii arteriale.

După 20 de minute: Nivelul de energie creşte, precum şi capacitatea de concentrare se îmbunătăţeşte. Te simţi în stare să rezolvi problemele mai bine decât înainte de a consuma ceaşca cu cafea, scrie eva.ro. De asemenea, starea de oboseală cu care te trezeşti începe să dispară.

După 30 de minute: Corpul produce mai multă adrenalină, lucru care conduce la o vedere mai bună pentru că pupilele se dilată puţin.

După 40 de minute: Nivelul de serotonină începe să crească, îmbunătăţind buna funcţionare a sistemului nervos.
După 4 ore: Creşte nivelul de energie şi se accelerează arderea grăsimilor. De asemenea, cofeina stimulează formarea acidului în stomac pe care unele persoane îl pot resimţi mai deranjant.
După 6 ore: Cofeina are un efect diuretic, iar odată cu apa, corpul va pierde şi o parte din vitamine şi minerale. Acest lucru disturbă modul în care corpul metabolizează calciul.

 

Sursa: http://www.dcnews.ro/ce-se-intampla-in-corp-dupa-ce-bei-cafea_515178.html

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor