logo
RNTV Live

Ce se întâmplă în Parcul Municipal Vest noaptea. Există dovada/ Video

Parcul Municipal Vest noaptea Parcul municipal Vest noaptea
Mihai Constantinescu

Parcul Municipal Vest noaptea

9 persoane. Atâţia oameni se ocupă la ora actuală de Parcul Municipal Vest. În ultima perioadă aici s-a muncit pe rupte pentru a fi readus la viaţă.

La lumina zilei sunt multe voci care critică acest loc, critică pe cei care încearcă să mai facă ceva, în principiu se critică tot. La lăsarea întunericului lucrurile se schimbă brusc.

Filmarea din această seară, realizată în Parcul Municipal, dovedeşte că oamenilor nu le pasă prea mult de acest loc. Pe imagini se vede cum cetăţenii veniţi aici nu îşi parchează maşinile în zonele special amenajate , ci pe unde apucă, haotic.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/daca-se-lucreaza-in-acest-ritm-ar-putea-ajunge-la-fel-de-faimos-ca-parcul-central-amsterdam-mobilizare-la-ploiesti-galerie-foto/

“Criticăm Parcul Municipal Vest, (cu 9 persoane încercam să îi dăm viaţă), dar când ajungem în parc nu respectăm reguli elementare!, a spus Donald Constantin pe Facebook.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor