Ce spune Electrica despre groapa din Jepilor, stradă abia asfaltată

Ce spune Electrica despre groapa din Jepilor

Electrica a trimis un punct de vedere cu privire la situația apărută pe strada Jepilor din Ploiești, care a făcut obiectul unui articol Republika News. 

În articolul respectiv, am publicat mai multe fotografii cu reparația de mântuială a străzii, pornind de la o informație obținută în cadrul unei conferințe de presă la Primăria Ploiești.

Conform unor afirmații ale primarului Adrian Dobre, Electrica nu a înștiințat primăria că va interveni pe strada abia asfaltată. De asemenea, primarul a explicat că societatea este amendată în urma acestei intervenții.

Electrica susține însă exact contrariul.

„Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Muntenia Nord – Sucursala Ploiești a înștiințat Primăria Ploiești, în data de 20.02.2018, despre necesitatea intervenirii în regim de urgență pentru remedierea avariei din Strada Jepilor din Ploiești, și în acest sens a fost emisă aprobarea cu nr. 89/20.02.2018 de către Primărie.

Pentru executarea lucrărilor de remediere a carosabilului, s-au transmis comenzi atât firmei care avea în garanție lucrarea de asfaltare a străzii în cauză (comanda nr.13001894/26.02.2018), cât și unei firme terțe (comanda nr. 13002212/07.03.2018), conform cerințelor din hotărârea Consiliului Local nr.337/2008.

Referitor la afirmația din cuprinsul articolului privind amendarea săptămânală a SDEE Muntenia Nord, vă informăm că până în acest moment nu a fost emisă o astfel de sancțiune”, se arată într-un comunicat al Electrica.

Cert este însă un singur lucru. Groapa a fost săpată și, indiferent dacă avea sau nu aprobare, este, cel puțin în acest moment, reparată de mântuială.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

VIDEO/Angajații Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova își primesc...

Consiliul Județean Prahova s-a întrunit în ședință extraordinară astăzi. Principalul punct a fost rezolvarea problemelor financiare cu care se confruntă angajații Direcției de Asistență Socială...