logo
RNTV Live

Ce spune fiul actorului Ion Caramitru despre atacul asupra Ginei şi a lui Valentin Dragnea

atacaţi sursă foto B1
Mihai Constantinescu

Adevărul despre atacaul din stradă

Ce spune fiul actorului Ion Caramitru despre atacul asupra Ginei şi a lui Valentin Dragnea.

Fiul lui Ion Caramitru a trnasmis un comunicat în care explică ce s-a petrecut între el şi Valentin Dragnea-

“Locuiesc pe aceiasi strada cu Familia Dragnea în Cotroceni, însă nu ne cunoaştem.

Într-adevăr, în urmă cu aproximativ 10 zile a avut loc un incident verbal minor în trafic pe strada unde locuiesc (maşina pe care o conduceam nu putea avansa din cauza autoturismului care bloca strada în care se aflau – ulterior am aflat – Valentin Dragnea şi sotia acestuia, condusi de un sofer). Am claxonat pentru a semnaliza prezenta noastră şi intenţia de a avansa moment după care pasagerii au coborât din maşna.
în acel timp a avut loc o altercaţie verbala cu doamna Dragnea moment în care dl. Dragnea a plecat în grabă şi a intrat în curtea imobilului. Soţia acestuia ne-a persiflat, folosind o atitudine lipsită de eleganţă, iar noi am reproşat asocierea cu PSD şi agresivitatea generală faţă de cetăţeni.

Mi-a fost greu să nu reacţionez la un atac verbal, în special după experienţa avută în noaptea de 10 August împreună cu cei apropiaţi în Piaţa Victoriei. După câteva minute, incidentul s-a aplanat, fiecare ne-am retras la casele noastre. De atunci, nu am fost contactat de nimeni şi nu am comunicat acest incident la terţi, şi nu a mai avut loc nici o discuţie cu familia Dragnea.

Până în acest moment nu am fost informati oficial din partea organelor competente privind existenţa unei plângeri cu privire la aceasta altercaţie verbala, şi sunt foarte surprins de informaţiile care se vehiculeaza în presî mai ales ca  nu am fost contactaţi pentru a ne exprima un punct de vedere.

Sunt şocat de detaliile prezentate de anumite trusturi de presa, care menţionează „agresiuni” din partea mea şi alte fapte care sunt foarte departe de realitate.

Nu înţeleg cum acest incident minor a ajuns sa fie un subiect de presă, nu imi doresc să îl alimentez inutil şi nici nu înţeleg argumentele unui asemenea demers jurnalistic.

Dacă într-adevar există o plâgere penală cu privire la acest incident minor, vom răspunde oricăror solicitări din partea autorităţilor şi vom furniza orice informaţie necesăra pentru stabilirea adevărului.”, a transmis Ştefan Caramitru.

Fotot cu carater ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor