logo
RNTV Live

Ce surprize rezervă vremea. Află prognoza meteo de week-end, pentru Prahova

surprize Ce surprize rezervă vremea. Este timpul plimbărilor
Mihai Constantinescu

Ce surprize rezervă vremea?Este timpul plimbărilor?

Vremea pregăteşte prahovenilor surprize plăcute. Începând de astăzi vremea se va încălzi ușor și în partea de nord a regiunii. Cerul va fi variabil, mai mult senin în cursul nopții, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile vor fi plăcute cu maxime  între 24 și 28 de grade. Minimele se vor încadra între 8 și 15 grade.

Vremea pregăteşte suprize păcute şi pentru zona de munte. Aici va fi timp plăcută, cu temperaturi în creştere  Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensficări pe creste în cursul zilei.

În zilele de 25 şi 26 august vremea va fi în continuare frumoasă. Temperaturile vor creşte uşor. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 31 de grade, iar cele minime 11 și 16 grade.

 

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/august-vine-cu-vesti-mare/

LA MUNTE vremea este numai bună pentru plimbări, cu temperaturi care cresc faţă de zilele precedente. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

În zilele de 26 şi 27 august vream va fi călduroasă cu temperaturi ce vor ajunge până la 33 de grade celsius. Minimele vor fi cuprinse între 13 și 17 grade.

Pentru acelaşi interval, la munte sunt aşteptate ploi slabe de scurtă durată după prima jumătate a zilei. Vântul va sufla slab și moderat.

Pentru mai multe ştiri vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa Prefectura Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor