logo
RNTV Live

Cea mai “periculoasă” şoferiţă din România, dată în urmărire prin Interpol. Nimeni nu mai ştie nimic de ea deşi fusese reţinută în UK

sursa foto Observator.tv
Mihai Constantinescu

Urmărită prin Interpol

Cea mai “periculoasă” şoferiţă din România, dată în urmărire prin Interpol. Nimeni nu mai ştie nimic de ea deşi fusese reţinută în UK.

Face ce face şi mereu reuşeşte să scape, deşi are la activ fapte extrem de grave în regimul rutier şi numai. Este vorba Adina Prisăcariu de 23 de ani. din Suceava, o tânără cercetată în numeroase dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier. Printre acestea se numără şi accidentul mortal din 2014 pentru care este  cercetată pentru ucidere din culpă după ce soţul ei a murit. Atunci  femeia a rămas fără permis de conducere dar a continuat să conducă.

În anul următor a fost prinsă de două ori la volan deşi avea permisul suspendat. Tot atunci a provocat un alt accident rutier în urma căruia doi tineri au fost răniţi.

Nu s-a oprit aici. S-a hotărât că este cazul să facă şi altele şi a devenit membrul unei reţele de traficanţi de ţigări. Poliţiştii au aflat şi de ultima sa activitate pentru care a fost condamnată recent la patru ani de închisoare cu executare, notează Observator.tv.

Dar şi de data acesta a reuşit să scape. A fugit din ţară, a ajuns în UK şi acolo a fost prinsă.

Chiar în momentul când urma să fie extrădată, femeia şi-a pierdut din nou urma. Drept urmare, oamenii legii au apelat la Interpol pentru a o găsi, mai notează sursa citată.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/o-conducatoarea-auto-cu-permis-de-doua-saptamani-a-lovit-cu-masina-trei-elevi-vezi-cum-s-a/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor