logo
RNTV Live

Cei mai buni epigramişti îţi dau întâlnire la Salonul de Umor “RIDENDO DICERE VERUM”, la Buşteni

Capture
Mihai Constantinescu
Cei mai buni epigramişti îţi dau întâlnire la Salonul de Umor “RIDENDO DICERE VERUM”, la Buşteni.
Muzeul Memorial “Cezar Petrescu” din Bușteni,  secție a Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Prahova, organizează în perioada 30 iunie – 1 iulie 2017, Salonul de Umor “RIDENDO DICERE VERUM”.
Inițiat în anul 1996, Salonul s-a bucurat, încă de la prima ediție, atât de sprijinul Uniunii Epigramiștilor din România, cât și al Primăriei Orașului Bușteni.
De-a lungul celor 21 de ediții, epigramiști și caricaturiști din România și din Republica Moldova, au făcut deliciul publicului în dueluri de idei transpuse în epigrame, trimițând săgeți ironice în versuri, cu talentul literar caracteristic, între ei, cât și la adresa personalităților din viața socială, economică și politică.
Cea de-a XXII-a ediție se deschide vineri, 30 iunie 2017, ora 16.00 și va cuprinde lansări de carte, expoziții de caricaturi, precum și tradiționalul duel al epigramiștilor, urmat de festivitatea de premiere.
sursa comunicat Muzeul Memorial “Cezar Petrescu”
foto cu caracter ilustrativ
bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor