logo
RNTV Live

Cei mai talentaţi tineri au concurat la “Vocea Prahovei”. Vezi rezultatele primei ediţii

Cei mai talentaţi tineri au concurat la “Vocea Prahovei”. Vezi rezultatele primei ediţii
Mihai Constantinescu

Sunt frumoşi, talentaţi şi foarte ambiţioşi. Au dovedit acest lucru aproximativ 100 de tineri, veniţi din toate colturile ţării pentru a participa la prima ediţie a Festivalului Concurs de Muzică Ușoară pentru Copii și Tineri „Vocea Prahovei“.

Evenimentul a fost organizat de către reprezentanţii Consiliului Județean și cei ai Centrulului Județean de Cultură Prahova.

Din cei aproximativ 100 de tineri înscrişi , în finală s-au calificat 35( 20 au fost la categoria de vârstă 12-15 ani, iar 15 la grupa 15-20 de ani).

Marele Trofeu al Festivalului a fost câştigat de adolescentul în vârstă de 13 ani – Eduard Alex Alexe, în timp ce locul al doilea i-a revenit Codruței Timiș, de 12 ani. Cristiana Nechifor, tot de 12 ania câștigat Premiul special.

Podiumul a fost completat de Bianca Bădoi- Prahova, tot cu Premiul special al juriului, de Eleonora Filipoiu (Ialomița) și Maria Papuc (Prahova) care s-au clasat pe locul al III-lea. Pe locul al II-lea, alături de Codruța, a urcat și Iulia Nicolae din Prahova. Premiul I a fost i-a revenit tot unui prahovean-Eduard Banu dar și Andei Arsintioaia din Bucureşti.

Câștigătorii au fost recompensați cu diplome și premii în bani

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor