logo
RNTV Live

Cei patru membri ai familiei Ionescu au devenit noua imagine AFI Ploiești

AFI_Ploiesti_fam_Ionescu
rnews

Noua imagine AFI Ploiești

În perioada 1 septembrie – 15 octombrie 2018, AFI Ploiești a desfășurat campania “Toamna aniversară”, în cadrul căreia familiile se puteau înscrie pentru a deveni noua imagine AFI Ploiești, premiu ce presupune implicarea lor în campaniile de comunicare ale centrului comercial AFI Ploiești și un AFI Gift Card în valoare de 1000 lei lunar, valabil timp de un an.

La începutul lunii noiembrie, AFI Ploiești a anunțat familia câștigătoare, formată din Nicoleta și Marian Ionescu, împreună cu copiii lor, Sofia și Teo. Redacția noastră s-a întâlnit cu membrii acesteia, care ne-au acordat un interviu în exclusivitate.

Care sunt motivele pentru care v-ați înscris la acest concurs?

R: Vom fi foarte sinceri și vom recunoaște faptul că motivația principală pentru care ne-am înscris în acest concurs a fost premiul financiar, oferit prin AFI Gift Card. Noi suntem clienți fideli AFI Ploiești, venim la cumpărături în fiecare săptămână, așa că posibilitatea de a beneficia de un AFI Gift Card timp de 12 luni în centrul comercial preferat ne-a surâs, mai ales că aici găsim opțiuni de îmbrăcăminte pentru cei mici. În perioada lor de creștere avem tot timpul nevoie de hăinuțe noi. Nu în ultimul rând, ne-a plăcut mult și ideea de a participa la ședințe foto profesionale. Vom avea mari emoții atunci când vom vedea primele panouri prin Ploiești cu noi și cred că va dura ceva până ne vom obișnui cu ideea, însă va fi cu siguranță o emoție plăcută, presărată cu mândrie.

 Cine a fost cu ideea să vă înscrieți la această competiție?

Ideea a fost a soțului, el este întotdeauna optimistul familiei. M-am înscris mai mult ca să scap de gura lui și iată că a avut dreptate. Când am aflat că suntem câștigătorii, nu ne-a venit să credem. Marian glumește și spune despre mine că sunt “Toma necredinciosul”. Le mulțumim cu această ocazie celor de la AFI Ploiești pentru că ne-au ales.

 Cum a fost prima ședință foto?

Prima ședinta foto a fost o noutate pentru întreaga familie. A fost o super experiență, ne-am distrat, am petrecut timp frumos cu oameni noi, calzi și prietenoși. Din punctul nostru de vedere, fetele din echipa de marketing AFI Ploiești au devenit deja prietenele noastre. Acum așteptăm cu nerăbdare următoarea ședință foto. 

 

Primul proiect din care noua familie AFI Ploiești va face parte este campania de iarnă, care se va lansa începând de mâine, 16 noiembrie. Noi informații despre aceasta vor fi disponibile în curând pe pagina de Facebook AFI Ploiești, precum și pe www.afi-ploiesti.ro.

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor