logo
RNTV Live

Cel mai așteptat eveniment din această toamnă se apropie. Copiii nu mai au răbdare

La Bazarul copiilor, negustorii de ocazie învaţă că reclama e sufletul comerţului
rnews

Peste 400 de copii sunt așteptați la Sala Sporturilor Olimpia – Zona Turnului Parașutiștilor, la cea de-a XVIII-a ediție de toamnă a Bazarului Copiilor.

Ca de fiecare dată, cei mici  vor vinde, vor cumpara, vor dona si face schimb de jucarii, haine, CD-uri, carti, accesorii etc. la preturi decente.Cei care vor să participe, trebuie să știe că obiectele vândute trebuie să fie într-o stare bună, iar prețurile trebuie să fie raportate corect la produsele pe care le vând.

Micii vanzatori si voluntarii vor primi diplome de participare/voluntariat din partea organizatorilor.
Părinții trebuie să știe că fumatul este interzis in zona unde copiii isi expun lucrurile spre vanzare.
Va informam ca Bazarul Copiilor este marca inregistata și un eveniment de succes în rândul copiilor la Ploiești. An de an, sute de copii reușesc să scape de jucăriile de care s-au plictisit, în schimbul altora, la care poate nici nu visau.

Evenimentul este însă și un test de educație financiară pentru cei mici. De fiecare dată, aceștia își confecționează prețuri, afișe sau oferte care îi uimesc inclusiv pe adulții participanți.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor