logo
RNTV Live

Cel mai deştept om de pe planetă este un puşti din România. Dacă ar fi fost contemporani, Einstein i-ar fi fost doar elev

cel mai inteligent om de pe planeta
Mihai Constantinescu

Vrea să devină arhitect și scriitor consacrat. Iată ce îşi doreşte, la vârsta adolescenţei, cel mai deştept om de pe planetă. Este vorba despre Mihail Iulian Bărăscu în vârstă  de 14 ani, care este considerat geniul planetei. Recent a fost evaluat de organizația Internațională Mensa cu un IQ de 162, cu mult peste coeficientul celebrului Einstein.

Iulian este originar din Craiova, dar de 8 ani s-a mutat cu părinţii săi în Marea Britanie. Odată cu recunoașterea și certificarea coeficientului IQ, Iulian a intrat în vizorul celor mai mari universități din Marea Britanie, care se bat pentru a obține serviciile tânărului Einstein din România.

Adolescentul este elev eminent şi sportiv de excepţie. Practică arte marţiale cu mult succes, având rezultate deosebite. Este şi foarte pasionat de literatura de tip SF și deja a reușit să dea lovitura cu o creație la limita inteligibilului, intitulată Necromancer RPG-The Book, care are toate șansele să devină un best-seller.

sursa vocea biz

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor