logo
RNTV Live

Cel mai “dulce” eveniment de sfârşit de vară are loc în Prahova. Vezi când are loc

dulceţuri. Tradiţionalul festival al dulceţii, la start/ sursa foto festivaluri-româneşti.ro
Mihai Constantinescu

Tradiţionalul Festival al dulceţii, la start

Cel mai “dulce” eveniment de sfârşit de vară are loc în Prahova. Cei mari şi cei mici care vor să guste şi să ia şi pentru acasă borcănele cu dulceţuri dintre cele mai alese, exact ca cele din cămara bunicii, au ocazia să facă acest lucru chiar la sfârşitul săptămânii.

În perioada 26-27 august 2017,la Brebu, are loc cea de-a VII-a ediție a Festivalului Dulceții. Evenimentul este organizat de către autorităţile locale din Brebu. Va reuni producători individuali dar şi firme de profil din Prahova care îşi vor ademeni cumpărătorii cu cele mai aromate, fine şi gustoase dulceţuri făcute în judeţul nostru.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/secretul-fripturii-de-miel-poate-sta-dulceata-de-ceapa-cu-coacaze-dar-secretul-fripturii-de-porc/

Cei care se cred experiţi la acest capitol nu trebuie să rateze festivalul. Papilele gustative le vor fi răsfăţate cu gusturi incredibile. Producătorii promit să aducă în faţa prahovenilor combinaţii care par la primă vedere imposibile dar care au creat dulceţuri unice, cu gusturi desăvârşite. Nu vor lipsi nici cele clasice.

Dacă până acum aţi consumat portocale şi măsline separat, vă veţi convinge că acestea se pot combina într-o dulceaţă incredibilă.

Cel mai “dulce” eveniment este organizat pe platoul amenajat între sediul Primăriei Brebu și Biserica Domnească.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor