logo
RNTV Live

Cel mai ”nou” român a petrecut de 1 Mai, cântând imnul țării și gătind fasole cu ciolan / VIDEO

petrecere Sebi Floresti
Oana Stoica

Are doar patru zile….de când este român. Dar și-a dorit atât de mult cetățenia țării noastre, încât astăzi a sărbătorit mai ceva ca românii autentici.

Sebi din Florești, sau mai exact, Reza Taheri, iranianul care a așteptat 25 de ani să obțină cetățenia română, a învățat toate tradițiile autohtone.

Așa că astăzi, pentru că tot vine 1 Mai, a sărbătorit cu prietenii obținerea cetățeniei. Îmbrăcat în ie, Sebi a arătat că știe și să gătească românește.

A făcut fasole cu ciolan la ceaun, direct în curte. A cântat imnul și a primit laude din partea prietenilor români.

Petrecerea a fost organizată la Băicoi, iar printre invitați s-a numărat și fostul primar al orașului, Ciprian Stătescu, bun prieten cu iranianul devenit român.

FOTO:

Sebi are aproape 49 de ani și s-a stabilit în România acum un sfert de secol. Este căsătorit cu o româncă și are doi copii.

Iranianul care are acum cetățenie română, a ajuns cunoscut în toată țara pentru ferma cu animale exotice pe care a înființat-o la Florești, în Prahova.

 

 

Citește și: https://portal.republikanews.ro/video-exclusiv-dupa-25-de-ani-si-indeplinit-un-vis-un-iranian-din-prahova-primit-cetatenia-romana/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor