logo
RNTV Live

Cel mai sincer vânzător vinde … un COTEŢ de maşină: Cine vrea (…) să mă scape de nenorocirea asta ca sincer chiar nu o mai suport!

sursă foto OLX
Mihai Constantinescu

Un bucureştean îşi vinde “coteţul”

Cel mai sincer vânzător vinde … un COTEŢ de maşină: Cine vrea (…) să mă scape de nenorocirea asta ca sincer chiar nu o mai suport!

Nu este vorte clar dacă bărbatul din Bucureşti se foloseşte de psihologie inverssă, de un tertip pentru a-şi vinde maşina mai repede sau că poate este cel mai sincer vânzător de pe site-urile de specilitate, ceert este că un acesta vrea cu orice preţ să-şi vndă maşina. Nu se fereşte să spun potenţialilor clienţă că maşina pe care o are la vănzare este un coteţ şi că vrea cu orice chip să scape de ea.

Anunţul vânzătorului

Iată textul integral de pe site -ul de specilitate:

Vă rog sa cititi cu atentie! Nu este caterincă sau ficţiune!

Povestea mea şi a acestui ordinar începe prin vara spre toamna anului 2017, când punând mâna pe nişte bani de la părinţi şi cu un credit de nevoi personale (ca orice român, stăm cu chirie dar ne luam bmw) şi după lungi şi ATENTE căutari, găsesc acest coteţ, care în aproximativ 2 ani, mi-a mâncat viaţa(mai bine întreţineam 2 femei şi ieşeam mai bine).
Ce crezi! Mi-a placut maximum, “talent” pe fraierul negru, tot golan,
“pelerina M ca nu a fost bani de costum întreg” , încălţat bine, dotat fraierul, perne,head up ,cameră spate ,scaune incalzite şi ventitale etc. Mă, tot, pe scurt ce trebuia! L-am luat, drag de el la maximum.

Ce crezi. băi nene! După ce am grijă de el în prima lună, îl pregătesc de iarnă şi cu tot cu impozit şi revizii cutie-motor, cauciucuri noi ca nah, asa se face, oho fraieru mort de foame (eu fiind asta) m-am dus si la TEAM BMW!DINTR-UN FOC 2.5k euro SCURT! Zic asta e! Eu sa fiu sanatos si el sa mearga, sa fie toata lumea multumita!

Eeee ce crezi! Cotetu s-a facut al dracu, prima miscare, o planetara, vina mea pe la munte, am trecut cu vederea!

Si de aici, incepe boala pe el, prin primavara(deci cam dupa 2 luni), da boala si batranetea in filtru de particule, marr si carr nu mai tragea si numai PIUNNNN IN CAP (stiti voi sunetul ala de eroare la bmw)!Trag la service, il curat chimic – 300 taurasi de spania!Dupa o luna iar se infunda,ma sa moara ma ta,ma duc inapoi
– Domne…motoru asta e obosit tare(in gandul meu..bai da-l dracu) si zic ce e de facut? si zice MR MECANIC (turbo si injectoare) , asta e , fa-l , alti 900 euro.

Vine vara frumos, sa plec in vacanta, Grecia pe talent, cum ii place la roman. Inainte de plecare, revizie frumos sa nu am probleme pe drum, separime de ulei filtre si 2 bucsi , reconditionez si caseta de directie ca cam rupt-o in gropile lu’ firea.

Atentie, aventura, la vama la bulgari adica 100 de km poate nici atat…eroare pe filtru de particule, nu ai fi vrut sa ma auzi injurand, dar am zis ca nu are rost sa-mi stric vacanta pt acest cocean de masina, merge asa, da-o dracu! Trec de bulgari, intru in Grecia, se auzea un zornait la roata dreapta fata…doar eu il auzeam, restul din masina cica nu, zic am sechele…dupa 300 de km facea tot mai rau,ma dau jos,roata mea se clatina de ziceai ca e dintele ala din fata de da sa cada la 9 ani :)))

Dobitocii de la service nu mi-au strans fuzeta bine, a facut joc a batut in rulment pana l-a spart si roata statea sa cada..opresc la un service, decartez repejor 500 cu piesa sh, ca deh ERAM “EXTRANJERO” si veneam in vacanta deci aveam bani, si aia a fost mergem mai departe!Ajung la hotel,toate bune,plecam la plaja, iar PIUNNNNN , ce are ma? ce dracu o eroare de ziceai ca avea cancer,o masina rosie rasturnata in stanga, MAMAAA CE O AVEA ACUM?
Din ce stiam de la service, ce e cu galben mai merge, dar ce e cu rosu,metastaza direct!Subtire de vara,pierduse tot lichidul de servo,pe la caseta de directie unde o reconditionasem!Problema rezolvata cu ajutorul Dl George,cica manager la hotel, alte 300 de euro schimbat 2 oringuri,cred ca 200 a fost spaga lui..dar ce sa fac daca nu m-a facut mama mecanic,mergem inainte!Trece vacanta totul ok, daaa plm, totul ok dar vorbim de o saptamana,in care se stricase de 2 ori era culmea si a 3 oara!Ajung in Bucuresti, toate bune ma duc peste cumetrasii de la service sa ma rezolve, cu erorile alea, ce mai era pe acolo,fara plata de data asta, ce sa zic era si culmea sa mai ceara bani, in conditiile in care se alesese prafu’ si de cauciucurile dupa fata de unghi bun ce imi facuse!

ABIA DE ACUM INCEPE ADEVARATA POVESTE :

Intr-un final anulez filtru de particule, si ii fac soft, tot ce trebuie, ca sa scap si de eroarea aia si sa traga si mai bine.
Intre noi fie vorba, doamneeee LUFTHANSAAAAA, tot bordu instant Rupeeee cum zice samsaru!
Dar veselia nu a tinut prea mult, ca dupa un drum de 100 de km, adica un Pitesti dar mai pe 200 la ora asa(te lasi pe ea cat poti ca ai pe ce, vorba romaneasca) cand m-am intors a inceput sa TUSEASCA cotetu’ , ce crezi, racise la motor, grav, cand l-am pornit dimineata ziceai ca e motocoasa intr-un piston.

MORRRR

Jaleeee mare, platforma, dus la service iar, facut motor cap coada, 3.5k eurasi

Mergea deh nu pot sa zic, altceva, alt sunet totul ok tragea bine bine ca am si dat softu mai mic undeva la 280 de cai, prima data a iesit pe dino 314 cam asa.

Dar nush de unde mortii masi bag niste motorina, si dupa 3 luni crapa ambele pompe de motorina si distruge iar injectoarele, iar 1.5 k euro, zic doamneee murim, deja ma cam batea gandul sa o vand, ca al dracu cotet, nu tragea neam cu mine! Bine ca sincer un om normal la cap o vindea de cand a picat prima data motorul!Dar pe mine m-a facut mama si ambitios asa!

TOATE BUNE, CAM 5 LUNI POT SA ZIC SI EU CA NU AM BAGAT DECAT MOTORINA SI UN SCHIMB DE ULEI!Sincer ma cam impacasem cu el asa, dar in schimb incepuse sa bata putin pe fata, zic la urmatoarea revizie ii mai schimb si lui pe acolo ce ii trebuie….ca nah trebuie , plus ca vezi TATA ca pe agatat sa moara familia lui de la E53 in sus…daca nu avea mare haz…rupea tot ce prindea…si nici nu prea ierta nimic :)))

Dar nu apuc sa ajung la revizie, ca oha se aprinde apa, zic, a inceput sa ii fie sete de apa al dracu, ii completez , merg 15 km, iar se aprinde, ce ai ma al dracu, esti dupa bautura?
La service , SUPRIZA MARE , blocul motor fisurat, fierbea apa de ziceai ca da cafeaua in foc pe aragaz de-ala de e flacara mai mare ca ibricu’ !Ce crezi , a fost prima mea tenta de depresie din viata mea, mai ca mi-a dat si o lacrima de draci!

Ce faci taicule in cazul meu, ca sa moara sa faca sa dreaga sa se aleaga, familie morti cruci colive samd

Aici as fi pus niste emoty de nu ai idee pff
PS : As pune mai multe semne de punctuatie dar nu prea ma lasa bulache asta de la olx

Ii gasesc bloc frumos, planari draci laci etc , il fac, alta mie de euro, Doamneee, ziceai ca lucrez la banca mondiala si eram si actionar, asa o ardea fraierul cu mine, si aici chiar pot sa zic fraier si la mecanic si la masina, dar tot odata si mie!DEJA MA APROPIAM CU PASI REPEZI DE ACEA DEPRESIE MAXIMA!

CA SA TERMIN, SINCER, DUPA TOT CE AM PATIT, SI SA ISI BATA P..A DE MINE MAXIMUM, ACEASTA INFECTIE DE MASINA, CARE NU STIU CE BLESTEME A AVUT, SAU CINE M-A BLESTEMAT PE MINE, DA SEMNALE IN CUTIE CA UNU’ CU LANTERNA IN CEALALTA PARTE A TUNELULUI, sincer e cam timpul pt schimb de ulei, dar ce crezi nici nu MAI AM BANI SA O FAC, nici nu mai vreau, sa isi mai puna si altul ambitia cu ea, ca eu nu mai pot, deja am depresie maxima.

Cu alte cuvinte, masina merge, dar bate oleaca pe fata si cutia aia de viteze ori vrea ungere noua, ori nu stiu, dar nici nu ma duc sa vad ce are. AAAAAA Stai ca am uitat sa va zic, a dracu acum vreo 2 saptamani s-a impiedicat pe la fosta casa a lu’ Dragnea(pe la palat
aka Constitutiei mai exact(in caz ca cineva nu s-a prins, dar nici nu prea conteaza)) si s-a lasat de spate putin, “da stramba e'”, ce crezi, crapase o perna, hai ca tu erai ultima pe care nu o schimbasem, am schimbat-o si pe aia!

Dar uitati-va incoace la mine, ca sunt jurat sa moara sa faca sa dreaga, daca mai bag un ban in ea.

Cine vrea si are nevoie si vrea sa se spele cu ea pe cap, il astept sa ma sune sa ma scape de nenorocirea asta ca sincer chiar nu o mai suport!

Cred ca am devize de reparatii de mai cumparam una!

Nu este caterinca, vrajeala, este pur adevar”

sursa OLX

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor