logo
RNTV Live

Cele 315 sirene de alarmare publică vor fi acționate în întreg județul Prahova

alarmare publică sirenelor sursa foto jurnaşul .ro
Mihai Constantinescu

Miercurea sirenelor

Cele 315 sirene de alarmare publică vor fi acționate în întreg județul Prahova

Reprezentanţii ISU Prahova anunţă că astăzi, între orele 10.00 – 11.00, sirenele de alarmare publică vor fi acționate în întreg județul.

Exerciţiul vizează atât verificarea echipamentelor care pot fi acționate în mod centralizat (simultan), dar și a celor cu acționare locală.

La nivelul județului Prahova, sunt 315 sirene (88 electronice și 227 electrice), astfel de mijloace, care pot fi utilizate în cazul unor dezastre sau alte situații de protecție civilă, modul de acționare a acestora fiind realizat local sau centralizat, din dispecerate.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-cantaret-de-manele-din-ploiesti-are-masini-de-lux-de-500-000-de-euro/?fbclid=IwAR39JZy4FHkscRVlneJlFe61Hlihcocjczb39-tdXeWC6FqorlCdCXos594

În lunile ianuarie și februarie s-au desfăşurat un număr de 3 exerciţii de verificare a modului de cunoaştere, organizare şi desfăşurare a activităţilor de înştiinţare, prealarmare, avertizare, alarmare şi evacuare în localitățile Sălciile, Tomșani și Valea Călugărească.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/medicii-de-la-sectia-de-ortopedie-a-unui-spitalul-din-romania-retinuti-pentru-luare-de-mita/?fbclid=IwAR2TJCMErL_EmmfLXQbWUnbWtylfwNJKZgyNkHV-3vyPUHT_06kJnUHFK4c

Obiectivele acestui demers vizează pregătirea continuă a autorităților administrației publice locale, pregătirea populației prin cunoașterea semnificației semnalelor de alarmare și centralizarea permanentă a datelor privind starea de operativitate a echipamentelor de înștiințare, avertizare și alarmare.

ISU Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor