logo
RNTV Live

CEO Veolia limpezește apele în cazul Grigore

FOTBAL:PARTENERIAT FC PETROLUL PLOIESTI-VEOLIA (15.09.2017)
Cristian Anghelescu

CEO Veolia limpezește apele în cazul Grigore

La câteva minute după ce, pe surse, am aflat despre plecarea lui Octavian Grigore de la cârma Petrolului, l-am contactat pe CEO Veolia, Mădălin Mihailovici, singurul personaj la vârf în măsură să explice decizia antrenorului.

Iată ce a declarat Mihailovici, în exclusivitate pentru Republikanews:

Am înțeles că Grigore avea de gând, de mai multă vreme, să facă un pas înapoi, decizia acestuia nefiind una precipitată. Nimeni nu i-a sugerat asta, a fost strict alegerea lui după ce, de mai multă vreme, se confruntă cu o stare surescitantă. Tavi avea păstrat un loc în conducerea clubului, alături de Mircea Dridea, de Cristi Vlad, de mine… Suntem și mai puternici, acum, la nivelul decizional al Petrolului. Rămâne ca, după discuții atente și laborioase, să decidem asupra antrenorului care ne va conduce în prima ligă! Este un obiectiv pretențios, alesul va avea o sarcină grea legată de promovări succesive!

Mă întrebați despre bucuria de ieri… Și vă răspund sincer: am părăsit arena înainte de terminarea meciului, nu am mai suportat tensiunea! Nu aceasta este echipa Petrolul pe care am visat-o acum un an! Echipa care se chinuie, aproape meci de meci, pentru o victorie la limită! Nu știu ce și cum gândesc unii și alții, dar eu nu mă pot gândi decât la vârf! După meciuri mari, pe care să le câștigăm fără frica de a fi egalați pe final! Așa sunt structurat, acesta este crezul meu! Adică, sincer, oferim condiții de liga I și prestăm, câteodată, la nivel de liga a IV-a? În loc să fi crescut, exponențial, de la etapă la etapă, noi parcă am bătut pasul pe loc! Și, să fiți sigur, nu este doar opinia mea!

Avem o perioadă lungă, aproape patru luni, în care fiecare săptămână va aduce noutăți. Va fi un staff nou, jucători noi – și nu puțini! – cantonamente, meciuri amicale…

Îmi cereți un element de noutate… Vă pot spune doar atât, la acest moment: o să vedeți, în primăvară, Petrolul pe care Ploieștiul îl merită! Care ne place și nouă, finanțatorilor!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor